GRANOLLERS / LES FRANQUESES / LA GARRIGA

02 / 03 / 2025 / 9:30

D
H
M
S

Sortejos de La Mitja

foto
Participen tots els seguidors de la web (Suscrits al Feed de la Mitja) i els usuaris de Facebook que hagin clicat m’agrada/me gusta a la foto del regal corresponent que cada diumenge penjarem a la pàgina de La Mitja que tenim al Facebook

REGLAMENT SORTEJOS Facebook-web LA MITJA

  • 1. Es faran 8 sortejos, un per setmana, els dies 7, 14, 21 i 28 de desembre de 2013 i 4, 11, 18 i 25 de gener de 2014. A les 21:00 hores.
  • 2. Es sortejarà material esportiu i lúdic.
  • 3. Poden PARTICIPAR en els sortejos tots aquells que siguin seguidors de la web lamitja.cat, correctament inscrits al Feed, i tots aquells usuaris del Facebook que cliquin m’agrada (me gusta) a la foto de l’obsequi de la setmana que publicarem els diumenges a la pàgina del Facebook de La Mitja.
  • 4. Es confeccionarà automàticament un únic llistat a partir de les dues fonts (Facebook i web) ordenat alternativament per un participant de cada mitjà (Facebook i web) fins que el que tingui més inscrits ja no es pugui barrejar i segueixi sol. Una persona, si vol, pot estar en els dos llistats i tenir per tant el doble de possibilitats de ser l’afortunada en el sorteig.
  • 5. El llistat del Facebook es forma automàticament a mesura que l’usuari clica m’agrada (me gusta) de manera que el darrer en clicar figura en primer lloc. El llistat dels inscrits al Feed de la web és per rigorós ordre alfabètic de l’adreça de mail.
  • 6. A les 21:00 del dissabte corresponent es tanquen les llistes de participants i es suma el número de cada font i es procedeix al sorteig.
  • 7. El sorteig. A partir del número màgic 21097 (metres d’una mitja marató) es passa a dividir aquest número pel nombre de participants de la setmana. La divisió dóna una resta que pot ser des de 0 al número de participants menys 1. Aquest número, la resta, és el número d’ordre que es comptarà per trobar la persona agraciada amb el premi. Si la resta és 0 serà el darrer de la llista; si la resta és 1 serà el primer del Facebook i així correlativament.
  • 8. Es farà públic al Facebook i a la web el nom de la persona afortunada.
  • 9. Es connectarà privadament amb la persona afortunada per concretar els detalls de la tramesa, recollida o gaudi de l’obsequi.
  • 10. Essent com és un sorteig gratuït per a tots els participants, l’organització es reserva el dret a interpretar i aplicar aquest reglament de manera discrecional.

SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat:

[newsletter_signup_form id=2]