GRANOLLERS / LES FRANQUESES / LA GARRIGA

02 / 03 / 2025 / 9:30

D
H
M
S

10K

DIUMENGE, 2 DE MARÇ DE 2025

L’Associació Esportiva La Mitja organitza la 9a edició del 10K de Granollers

Obsequis 10K 2024
Samarreta Mizuno dona i home + motxilla Mizuno

Inscripcions i preus

• Preu inscripció fins al 30 d’octubre de 2024: 26 € per a corredors inscrits amb xip groc; 30 € inscripció + xip groc (oferta especial compra de xip groc). Amb aquesta oferta a partir d’ara podras tenir les curses a millor preu.

• Preu inscripció del 30 d’octubre de 2024 fins el 23 de febrer de 2025: 27 € per a corredors inscrits amb xip groc; 31 € inscripció + xip groc (oferta especial compra de xip groc). Amb aquesta oferta a partir d’ara podras tenir les curses a millor preu.

• Les inscripcions tancaran el 23 de febrer de 2025 o als 1.000 inscrits.
• Un cop acceptada la inscripció, no se’n retornarà l’import.
• La inscripció a la cursa és personal i intransferible.
• Cap inscripció serà vàlida sense el comprovant emès per l’organització, sigui quin sigui el mitjà utilitzat per fer-la.
• Per qualsevol incidència amb les inscripcions envieu un mail info@championchip.cat
• Tots els corredors hauran de córrer amb Xip Groc. (Oferta especial compra de Xip Groc 4€). Amb aquesta oferta a partir d’ara podras tenir les curses a millor preu

10K 2024
Inscripció
XIP GROC PROPI
Fins el 30 d'octubre de 2024

26 €

10K 2024
Inscripció-OFERTA
Compra XIP GROC
Fins el 30 d'octubre de 2024

30 €

Sortida

A les 9.30 h. Sortida Cursa 10K.

Recollida dorsals, xips i obsequis​

GRANOLLERS
· Divendres 28/Febrer/2025, a ROCA UMBERT. Dents de Serra. Carrer Lluís companys, 1. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
· Dissabte 01/Març/2025, a ROCA UMBERT. Dents de Serra. Carrer Lluís companys, 1. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h. 

Inscripcions per equips. Trofeu Agora

1. Poden participar a la classificació per equips de la mitja i el 10K tots els equips/grups que hagin fet la inscripció a la cursa mitjançant el formulari de grups.
2. No s’acceptaran equips d’inscripcions individuals que demanin formar equips.
3. Els equips seran d’un mínim de 4 persones, homes o dones, i un màxim de 5. Tots han de ser del mateix sexe, si malgrat això es fessin equips mixtes puntarien com masculins.
4. Els equips no poden tenir el mateix nom, per tant si una entitat inscriu diferents equips en grups de 4 o 5, caldrà afegir una lletra o número, exemple EQUIP1 , EQUIP2, etc. o bé EQUIPA, EQUIPB, etc. Es obligatori que el responsable de l’Entitat faci les inscripcions amb el mateix DNI.
5. La inscripció dels equips es tancarà anticipadament a les inscripcions individuals de cada cursa segons decideix la organització.
6. No s’acceptaran canvis de noms i equips en cap cas, ni abans del tancament ni al lliurament de dorsals. Per això es recomana fer la inscripció de 5 membres per equip per tenir un marge.
7. La classificació es farà sumant els temps reals dels primers quatre participants que tinguin millor temps. Si l’equip no arriba als quatre participants arribats a meta, no puntuarà pels resultats. Els participants hauran de tenir temps a tots els controls de xip que posa la organització en el recorregut. Si faltés un control, no comptaria per la classificació dels equips.
8. Hi ha haurà 2 premis per cada sexe a la mitja i 2 premis per cada sexe als 10K. Total 4 pòdiums, homes i dones per la mitja i el 10K. Aquests premis seran pels millors temps.
9. Hi haurà un premi per a cada cursa 10K i mitja pel grup que tingui més participants arribats a meta. Els equips s’entendrà pertanyen al mateix grup si han estat inscrits pel mateix responsable. (mireu article 4).
10. Els participants per equips sortiran als resultats de la cursa individual com tots els altres inscrits de cada cursa.
11. Les classificacions globals per equips es publicaran al web de la mitja el dilluns posterior a la cursa. Posteriorment es comunicarà el lloc i data dels premis per equips.

Sortida i arribada

La sortida serà al carrer Esteve Terrades (és el mateix carrer de sempre, però en aquest tram canvia de nom), al costat de l’Estació de RENFE, Granollers-Centre, darrera el Palau d’Esports, uns 500 m.

L’arribada serà al Carrer de Francesc Macià de Granollers (davant del Pavelló d’Esports de Granollers).

Zona ampliada de l'arribada

Rodalies de Catalunya – Renfe

Tots els inscrits a La Mitja podran disposar d’un tiquet que els permetrà bescanviar per un bitllet d’anada i tornada des de qualsevol punt del servei de rodalia de Barcelona , amb venda a taquilles, fins a les estacions Granollers Centre. Aquest tiquet el podreu recollir juntament amb el dorsal i els obsequis.

Reglament

Pel sol fet d’inscriure’s i participar-hi, tots els corredors accepten el Reglament.

Distància, circuit i perfil de la cursa

La distància del recorregut de la mitja és de 10.000 metres, certificada oficialment per la Federació Catalana d’Atletisme i RFEA.

Puntua a la Lliga Championchip

SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat:

[newsletter_signup_form id=2]