10K

Diumenge, 2 de febrer de 2020


L’Associació Esportiva La Mitja organitza la 5a edició del 10K de Granollers.

Sortida

 • A les 9.30 h. Sortida Cursa 10K.

Recollida dorsals, xips i obsequis

Barcelona

 • Dijous 30 de gener de 2020, a centre comercial DIAGONAL MAR. Av. Diagonal,3. De 10 a 20 h.

Granollers

 • Divendres 31 de gener de 2020, a PALAU D’ESPORTS. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
 • Dissabte 1 de febrer de 2020, a PALAU D’ESPORTS. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Cal portar el resguard de la inscripció o el DNI. La organització no entregarà cap dorsal ni xip si l’atleta no porta un d’aquests dos documents.

Inscripcions i preus

 • Preu inscripció A PARTIR del 15 de setembre fins al 30 de novembre de 2019: 25 euros
 • Preu inscripció A PARTIR de l’1 de desembre de 2019 fins al 19 de gener de 2020 o arribar als 2.000 inscrits: 26 euros
 • Les inscripcions tancaran el 19 de gener de 2020 o als 2.000 inscrits.
 • Un cop acceptada la inscripció, no se’n retornarà l’import.
 • La inscripció a la cursa és personal i intransferible.
 • Cap inscripció serà vàlida sense el comprovant emès per l’organització, sigui quin sigui el mitjà utilitzat per fer-la.
 • Per qualsevol incidència amb les inscripcions envieu un mail info@championchip.cat
 • Aquest any tots els corredors hauran de córrer amb Xip. Si no disposes del Xip Groc, es cobraran 3 euros més (xip de lloguer) per inscripció, o bé, pots comprar el Xip Groc per 8 euros que et servirà per a totes les competicions de cronometratge ChampionChip.
 • Aquest any tots els corredors hauran de córrer amb Xip. Si no disposes del Xip Groc, es cobraran 3 euros més per inscripció, o bé, pots comprar el Xip Groc per 8 euros que et servirà per totes les competicions de cronometratge ChampionChip

10K

25 €

 • INSCRIPCIONS TANCADES *Inscripcions fins al 30 de novembre de 2019

10K Per equips

25 €

 • INSCRIPCIONS TANCADES *Inscripcions fins al 30 de novembre de 2019

Inscripcions per equips. Trofeu Agora

1. Poden participar a la classificació per equips de la mitja i el 10K tots els equips/grups que hagin fet la inscripció a la cursa mitjançant el formulari de grups.
2. No s’acceptaran equips d’inscripcions individuals que demanin formar equips.
3. Els equips seran d’un mínim de 4 persones, homes o dones, i un màxim de 5. Tots han de ser del mateix sexe, si malgrat això es fessin equips mixtes puntarien com masculins.
4. Els equips no poden tenir el mateix nom, per tant si una entitat inscriu diferents equips en grups de 4 o 5, caldrà afegir una lletra o número, exemple EQUIP1 , EQUIP2, etc. o bé EQUIPA, EQUIPB, etc. Es obligatori que el responsable de l’Entitat faci les inscripcions amb el mateix DNI.
5. La inscripció dels equips es tancarà anticipadament a les inscripcions individuals de cada cursa segons decideix la organització.
6. No s’acceptaran canvis de noms i equips en cap cas, ni abans del tancament ni al lliurament de dorsals. Per això es recomana fer la inscripció de 5 membres per equip per tenir un marge.
7. La classificació es farà sumant els temps reals dels primers quatre participants que tinguin millor temps. Si l’equip no arriba als quatre participants arribats a meta, no puntuarà pels resultats. Els participants hauran de tenir temps a tots els controls de xip que posa la organització en el recorregut. Si faltés un control, no comptaria per la classificació dels equips.
8. Hi ha haurà 2 premis per cada sexe a la mitja i 2 premis per cada sexe als 10K. Total 4 pòdiums, homes i dones per la mitja i el 10K. Aquests premis seran pels millors temps.
9. Hi haurà un premi per a cada cursa 10K i mitja pel grup que tingui més participants arribats a meta. Els equips s’entendrà pertanyen al mateix grup si han estat inscrits pel mateix responsable. (mireu article 4).
10. Els participants per equips sortiran als resultats de la cursa individual com tots els altres inscrits de cada cursa.
11. Les classificacions globals per equips es publicaran al web de la mitja el dilluns posterior a la cursa. Posteriorment es comunicarà el lloc i data dels premis per equips.

Sortida

La línea de sortida serà al carrer Esteve Terrades, al costat de l’Estació de RENFE, Granollers-Centre, darrera el Palau d’Esports a uns 500 m de l’àrea de l’arribada (vestidors, guardabosses, etc.)

Arribada

Carrer de Francesc Macià de Granollers (davant del Pavelló d’Esports de Granollers).

Distància

La distància del recorregut de la mitja és de 10.000 metres, certificada oficialment per la Federació Catalana d’Atletisme.

Reglament

Pel sol fet d’inscriure’s i participar-hi, tots els corredors accepten el Reglament