GRANOLLERS / LES FRANQUESES / LA GARRIGA

02 / 03 / 2025 / 9:30

D
H
M
S

Reyes Estévez convidat per CaixaBank i la Mitja Marató de Granollers comparteix una xerrada i entrenament amb els runners de la ciutat

· Reyes Estévez ha ofert una masterclass teòric-pràctica on ha ofert consells per a corredors aficionats al running sobre les qüestions tècniques més importants per preparar una marató i, posteriorment, ha realitzat un entrenament amb atletes en les Pistes d´atelisme de Granollers.
· La Mitja Marató de Granollers és un exemple de l´aposta que manté CaixaBank per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional, amb les quals comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

Les pistes d´atletisme de Granollers han acollit una masterclass teòric-pràctica per a aficionats al running de la mà de l’atleta Reyes Estévez, medallista mundial de bronze en la prova de 1.500 metres a Atenes (1997) i Sevilla (1999). Estévez ha impartit una sessió teòrica sobre la iniciació al running i ha aconsellat més de mig centenar de corredors aficionats sobre les qüestions més determinants a l’hora d’acabar amb èxit una cursa.
La xerrada s’ha emmarcat en la celebració de la Mitja Marató de Granollers que tindrà lloc el proper diumenge 24 de febrer i que molts dels assistents a la ponència tenen previst córrer. Després de la xerrada en la qual els assistents han pogut compartir amb el medallista les seves inquietuds i dubtes, els runners han realitzat un entrenament de 45 minuts, dirigit per Reyes. El grup, format per mig centenar de corredors, ha realitzat un entrenament en les pistes d´atletisme i on han realitzat exercicis tècnics i estiraments amb l’objectiu de dotar de major qualitat a l’entrenament millorant la tècnica de cursa.També han recorregut part de la llera del riu.
L’exatleta barceloní realitza les xerrades en el marc de les xerrades DialogA que acullen les oficines Store de CaixaBank. Es tracta d’una sèrie de xerrades i tallers d’interès, impartides per experts de primer nivell i obertes al públic de manera gratuïta. El format permet la interacció entre els clients i els ponents, ja que es concep com una proposta on els assistents tenen la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient còmode i distès. Donat que a Granollers, CaixaBank encara no disposa d´oficina Store s´ha decidit du a terme la xerrada a la seu de l´organització de la Mitja Marató de Granollers.
Una aposta decidida pel patrocini de les curses populars a Espanya
A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l’entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.
L’entitat patrocina i recolza, en l’actualitat, 36 carreres populars a Espanya, entre les quals destaca la Mitja Marató de Granollers que es celebrarà el proper diumenge 24 de febrer.
D’altra banda, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d’uns hàbits saludables als quals ja s’han adscrit més d’11.000 empleats a les curses d´arreu del territori. En el cas de la cursa granollerina, del proper diumenge, l’entitat financera també comptarà amb empleats que hi participaran.
Aquesta implicació amb l’esport de l’entitat s’ha materialitzat en la formació d’un gran nombre d’equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l’esport que també formen part de la cultura de CaixaBank i, actualment, compten amb un entrenador personal com és Reyes Estévez que és un mite espanyol de l’atletisme.
La Mitja Marató Granollers
Enguany és la 33a. edició de la Mitja Marató Internacional de Granollers, Les Franqueses i la Garriga.
L´organització pretén, amb l’organització d’aquesta prova, potenciar la pràctica esportiva, involucrar la ciutat en la celebració de la mateixa i donar suport a diferents entitats amb finalitats benèfiques.


SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat:

[newsletter_signup_form id=2]