CatalanEnglishFrenchSpanish
D
H
M
S

Reglament la Mitja

Reglament Oficial

Article 1 - Organitzador

L’Associació Esportiva La Mitja organitza la 34a. edició de la Mitja Marató Internacional de Granollers.

Article 2 - Data

El diumenge, 2 de febrer de 2020.

Article 3 - Sortida

Carrer Esteve Terrades, al costat de l’Estació de RENFE, Granollers-Centre, darrera el Palau d’Esports a uns 500 m. de l’àrea de l’arribada (vestidors, guardabosses, etc.)
Sortida per calaixos: hi haurà quatre calaixos de sortida:
· A les 9.30 h. Sortida Cursa 10K.
· A les 10 h. Sortida El Quart.
· A les 10.25 h. Sortida tots els atletes fins a 1.20 h a 1.30 h.
· A les 10.25 h. Sortida tots els atletes de 1.31 h a 1.45 h.
· A les 10.30 h. Sortida tots els atletes de 1.46 h a 2 h.
· A les 10.30 h. Sortida tots els atletes de 2 h endavant.
Per acreditar la marca només seran vàlides mitges maratons dels anys 2017 i 2018

Article 4 - Arribada

Davant del Pavelló Olímpic.

Article 5 - Preu inscripcions

El preu de la inscripció és de:
· 25 euros per a les persones que s’inscriguin abans del 30 de novembre de 2019 a les 24 h
· 26 euros per a les persones que s’inscriguin a partir de l’1 de desembre de 2019 a les 00h fins al
19 de gener 2020 o arribar als 10.000 inscrits.

Tots els corredors hauran de córrer amb Xip. Si no tens el Xip Groc es cobraran 3 euros més per inscripció, o bé, pots comprar el Xip Groc per 8 euros que et servirà per totes les competicions de cronometratge ChampionChip.

Article 5.1 - Inscripcions per equips

1. Poden participar a la classificació per equips de la mitja i el 10K tots els equips/grups que hagin fet la inscripció a la cursa mitjançant el formulari de grups.
2. No s’acceptaran equips d’inscripcions individuals que demanin formar equips.
3. Els equips seran d’un mínim de 4 persones, homes o dones, i un màxim de 5. Tots han de ser del mateix sexe, si malgrat això es fessin equips mixtes puntarien com masculins.
4. Els equips no poden tenir el mateix nom, per tant si una entitat inscriu diferents equips en grups de 4 o 5, caldrà afegir una lletra o número, exemple EQUIP1 , EQUIP2, etc. o bé EQUIPA, EQUIPB, etc. Es obligatori que el responsable de l’Entitat faci les inscripcions amb el mateix DNI.
5. La inscripció dels equips es tancarà anticipadament a les inscripcions individuals de cada cursa segons decideix la organització.
6. No s’acceptaran canvis de noms i equips en cap cas, ni abans del tancament ni al lliurament de dorsals. Per això es recomana fer la inscripció de 5 membres per equip per tenir un marge.
7. La classificació es farà sumant els temps reals dels primers quatre participants que tinguin millor temps. Si l’equip no arriba als quatre participants arribats a meta, no puntuarà pels resultats. Els participants hauran de tenir temps a tots els controls de xip que posa la organització en el recorregut. Si faltés un control, no comptaria per la classificació dels equips.
8. Hi ha haurà 2 premis per cada sexe a la mitja i 2 premis per cada sexe als 10K. Total 4 pòdiums, homes i dones per la mitja i el 10K. Aquests premis seran pels millors temps.
9. Hi haurà un premi per a cada cursa 10K i mitja pel grup que tingui més participants arribats a meta. Els equips s’entendrà pertanyen al mateix grup si han estat inscrits pel mateix responsable. (mireu article 4).
10. Els participants per equips sortiran als resultats de la cursa individual com tots els altres inscrits de cada cursa.
11. Les classificacions globals per equips es publicaran al web de la mitja el dilluns posterior a la cursa. Posteriorment es comunicarà el lloc i data dels premis per equips.

Article 6 - Termini inscripcions INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tancaran el 19 de gener de 2020 o bé quan hi hagi 10.000 inscrits.
Inscripcions per internet: www.lamitja.cat

Article 7 - Lloc inscripcions

Per internet: www.lamitja.cat

Article 8 - Cronometratge

Per poder prendre part a la cursa i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el dorsal que proporcionarà l’organització. Tots els participants hauran de portar el dorsal en el lloc que determini l’organització. El corredor que no el porti o que el porti en un lloc erroni, serà desqualificat.

Article 9 - Classificacions

Les classificacions oficials dels corredors són competència única de la organització i del Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme. Les classificacions oficials es podran consultar a: www.lamitja.cat.

Article 10 - Trofeus

· Als 10 primers masculins
· Als 10 primers femenins
· Al primer i la primera atletes de Granollers
· Al primer i la primera atletes de les Franqueses
· Al primer i la primera atletes de la Garriga
· Al primer i primera atletes Canovelles.
· Al primer i primera atletes de Cardedeu.
· Al primer i primera atletes de La Llagosta

Els trofeus que s’entregaran al pòdium seran els 10 primers de la general masculina, els 10 primers de la general femenina, el primer català i la primera catalana.
L’entrega de trofeus al pòdium començarà un cop transcorreguts 60 minuts de l’arribada del primer atleta.
La resta de trofeus s’entregaran amb posterioritat.

Article 11 - Tancament de la cursa

Es tancarà a les 2:45 hores de la sortida oficial.

Article 12 - Reclamacions

Qualsevol impugnació sobre la classificació, categories, etc., serà únicament competència de l’organització, i per tant les reclamacions li seran cursades per escrit i en un termini de 30 minuts després d’haver-se fet oficials els resultats. Per fer qualsevol reclamació s’haurà d’abonar una quantitat de 30€, en concepte de dipòsit, que serà retornada si la reclamació es acceptada. La decisió presa serà inapel·lable.

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o desprès d’aquesta. No obstant això, l’organització disposarà de servei sanitari per a possibles urgències.

Article 13 - Desqualificacions

Els organitzadors de la cursa i el servei mèdic de la competició estan facultats per retirar durant la prova els atletes següents:
· Els que manifestin un mal estat físic.
· Els que no facin el recorregut complet.
· Els que no portin dorsal o no el portin en el lloc designat per l’organització.
· Els que dobleguin o manipulin la publicitat del dorsal.
· Els que manifestin un comportament no esportiu, abans, durant i després de la carrera.

Article 14 - Vehicles

Les bicicletes, engins amb rodes i/o motoritzats no podran circular dintre del circuit de la cursa mentre duri la prova.
Només estaran autoritzats a seguir la cursa, els vehicles designats i acreditats expressament per l’organització.

Article 15 - Assegurances

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o desprès d’aquesta. No obstant això, l’organització disposarà de servei sanitari per a possibles urgències.

Article 16 - La Mitja. Challenge de Mitges Maratos Gran Premi Diputació de Barcelona

Què és?
El Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona és un conjunt de mitges maratons homologades per la Federació Catalana d’Atletisme que es duen a terme a la província de Barcelona.
Qui hi pot participar?
Majors de 18 anys, tant atletes federats com no federats.
Enllaç amb les normes del challenge. http://www.diba.cat/web/esports/11-challenge
L’ens organitzador facilitarà a la Diputació de Barcelona les dades dels participants (NIF, nom, cognoms, sexe (M / F), data de naixement, correu electrònic, categoria i temps real de la cursa), com a requisit indispensable i imprescindible per a la seva inclusió en la classificació general del Challenge.

Article 17 - Drets d'imatge

El sol fet d’inscriure’s a la Mitja Marató de Granollers autoritza expressament l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconeguts, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el mon, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible prorroga un cop finalitzat el període previst.

Article 18 - Avís legal

Segons estableix el nou Reglament (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016 del Parlament i Consell Europeu, informem que les dades incloses en aquest formulari s’incorporaran a un fitxer propietat de ASSOCIACIÓ ESPORTIVA LA MITJA amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d’inscripció i preservant en tot moment la confidencialitat de les seves dades.
Responsable: Associació Esportiva La Mitja
Finalitat: Gestió de serveis web, així com la gestió de dades i resultats de la activitat esportiva i fidelització d’usuaris per gestionar la seva participació en l’esdeveniment. Durant els esdeveniments esportius es podran prendre imatges dels participants, amb l’enviament del present formulari, el participant autoritza a ASSOCIACIÓ ESPORTIVA LA MITJA a utilitzar la seva imatge en publicacions i xarxes socials pertanyents a la companyia, premsa, edicions i a qualsevol altre mitjà per un termini de temps il·limitat.
Legitimació: Consentiment de l’usuari i relació contractual.
Destinataris: Empreses prestadores de serveis de l’Associació Esportiva La Mitja.
Drets: D’accés, rectificació i supressió i oposició, limitació del tractament i portabilitat respecte les seves dades personals mitjançant enviament de correu electrònic a: cursa@lamitja.com
Informació addicional: http://www.lamitja.cat/proteccio-de-dades

SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat: