La Mitja s’adhereix al Tricentenari

31 DE enero DEL 2014


Tricentenari

La Mitja Marató de Granollers s’adhereix al Campus Esportiu del Tricentenari, on s’inclouran tots aquells actes esportius i trobades relacionades amb l’esport. El Campus Esportiu està obert a tot tipus d’iniciatives provinents dels diferents organismes esportius i es convertirà en el punt de trobada d’esportistes, federacions, entitats, clubs esportius i aficionats d’arreu del país.
Enguany la Mitja, que serà Campionat de Catalunya de la distància, s’ha superat i ha estat capaç d’apujar el llistó de les últimes edicions, ja que en la mitja marató de referència del calendari català hi haurà dos caps de cartell d’altíssim nivell al costat dels 12.000 corredors que s’esperen que prenguin la sortida.
L’ugandès Stephen Kiprotich, campió olímpic i mundial de marató, intentarà revalidar el seu triomf a Granollers davant una altra estrella de la ruta, l’actual recordista mundial de la marató, el kenyà Wilson Kipsang (2h03:23 a Berlín). Es compleix així una antiga aspiració dels organitzadors, que en el seu dia ja havien intentat altres duels d’autèntics cracs, com el gran Gebrselassie, guanyador el 2005-06, i el malaguanyat Wanjiru, vencedor el 2008-09.
Prop de fer 30 anys, la Mitja Marató de Granollers és un clàssic del nostre atletisme, amb un bon nom contrastat a nivell estatal i internacional, que projecta el potencial organitzatiu de Catalunya com a país esportiu. Però per sobre de tot és un exemple de la importància que l’atletisme popular està tenint al nostre país en els últims temps, cosa que promou l’activitat física entre la població i, en conseqüència, beneficia el benestar dels ciutadans”, ha afegit el secretari general de l’Esport.

Formulari TRICENTENARI