GRANOLLERS / LES FRANQUESES / LA GARRIGA

02 / 03 / 2025 / 9:30

D
H
M
S

La Mitja que tots volíem

No podriem haver demanat més. Quasi 13.000 corredors inscrits, entre la Mitja, el Quart de Mitja i la Mini de dissabte. Un guanyador de la casa (Carles Castillejo), un esprint per rememorar, un recordman del món (Patrick Makau), un podi femení amb tres segons de separació entre el primer i el tercer calaix, i, sobre tot, un circuit novedós que, en general, va ser de l’agrat de tothom. I, per acabar-ho d’adobar, el “descobriment” d’un nou centre neuràlgic a Roc Umbert, ideal per a la entrega de pitrals, recollida d’obsequis i per a la atenció d’incidències.
No ha estat, sota el punt de vista organitzatiu, un any fàcil per a la Mitja Marató de Granollers; la crisi ens ha afectat com a tothom, pera això és el moment d’agraïr a tots els que heu fet possible que aquesta vint-i-sisena edició de la Mitja hagi estat una realitat. Començant pels corredors, i seguint pels patrocinadors, voluntaris, públic, medis de premsa, proveïdors, serveis mèdics, autoritats, membres dels cossos de seguretat, i un llarg etcètera en el qual no ens voldríem deixar a ningú.

El circuit nou ha estat, en línies generals, de l’agrat de tothom (no pot ploure mai al gust de tothom, en som conscients també d’això), i ens ha permès de donar cabuda a més corredors. Tanmateix volem destacar que un dels factors que més ens ha entusiasmat aquest any ha estat la gran afluència de públic durant tot el recorregut.
Anecdóticament podem afirmar que ha estat la Mitja Marató de Granollers més freda (o de les més fredes), en els 26 edicions, però, a la vegada, en la que hem sentit més escalfor per part de tots vosaltres.
L’any vinent hi tornem!

Albert Caballero

SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat:

[newsletter_signup_form id=2]