GRANOLLERS / LES FRANQUESES / LA GARRIGA

02 / 03 / 2025 / 9:30

D
H
M
S

La Federació Catalana, Millor Federació 2019

El passat cap de setmana, 17 i 18 de juliol, s’ha celebrat de manera virtual el lliurament dels Premis RFEA corresponents a la temporada de 2019. Aquest acte ha substituït pels motius de la pandèmia a la tradicional Gala de l’Atletisme Espanyol. En aquesta celebració, la Real Federación Española de Atletismo fa lliurament del guardons als millors atletes de l’any, així com també els premis a persones i institucions dels diferents estaments del món de l’atletisme espanyol.

La Federació Catalana d’Atletisme va rebre, un any més, el Premi a la Millor Federació Autonòmica. Aquesta és la cinquena vegada consecutiva que el rep i l’única federació que el té al seu palmarès, ja que aquest premi s’atorga des de 2015.

Esther Guerrero ha estat finalista del premi a la Millor Atleta de 2019, Maria Vicente ha estat guardonada com a Millor Atleta Sub20.  Fernando Martínez ha aconseguit el premi José Luis Torres al Millor Entrenador Generación Atletismo. Rosa Escribano rep el premi a la Millor Atleta Màster, guardó que aconsegueix per tercera vegada després d’obtenir-ho els anys 2014 i 2016.

Selecció Catalana – Foto: JJ Vico

També van ser guardonats els atletes van aconseguir rècord d’Espanya absolut durant la temporada de 2019, com Bernat Erta, que va ser integrant de l’equip de relleus que va establir un nou rècord de 4X400 metres en pista coberta, Raquel González, que va batre el rècord d’Espanya de 50 km marxa i la Maria Vicente que ho va fer per dues vegades, al pentatló en pista coberta i a l’heptatló a l’aire lliure.

Notícia RFEA

SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat:

[newsletter_signup_form id=2]