D
H
M
S

Gabriel Crosas i Sílvia Segura, guanyadors de la 5a cursa solidària Els 10 km de Les Franqueses

silvia-segura

Gabriel Crosas de l’equip l’Esportiu de Torelló i Sílvia Segura, de les Tortugues, van ser els guanyadors de la 5a edició de la cursa solidària de Les Franqueses. La prova, que va recaptar 5.000€ per a la recerca contra el càncer de ronyó, va tenir prop de 600 participants i va tornar a ser un èxit tant d’organització com de participació, amb més de 50 corredors que l’any passat.
El guanyador, Gabriel Crosas, va entrar a línia de meta amb un temps de 33 minuts i 24 segons, seguit de Miki Solé, de Rios Running Les Franqueses, que va entrar 12 segons després i Ivan Límia, del Club Triatló Montornès, amb un temps de 33 minuts i 41 segons. En categoria femenina Sílvia Segura va guanyar, aturant el cronòmetre amb un temps de 38 minuts i 58 segons. 1 minut i 46 segons més tard va entrar Eva Martos del CA Canovelles i va completar el podi Belén García, del grup Fondistes Bellavista (40 minuts i 44 segons).
Via: La Jornada del valles