D
H
M
S

El nou traçat

S’havia d’escollir entre créixer o mantenir el traçat tradicional de la Mitja Marató de Granollers, i des de la organització, hem optat per la primera possibilitat. 10.500 atletes no hi encabien per l’anterior circuit, i, per sobre de tot, s’ha de vetllar per la seguretat dels corredors i perquè les assistències mèdiques hi puguin arribar en el temps més breu possible per atendre a aquells atletes que poguessin necessitar cures mèdiques.
El nou traçat s’iniciarà per davant de la rotonda que hi ha davant de la Estació de França (es a dir, s’evitarà), i en arribar a l’alçada de l’Ajuntament de les Franqueses, els atletes aniran a “buscar” la Cooperativa, a mà esquerra segons van pujant cap a la Garriga per la carretera. Els corredors, per tant, faran la resta de l’ascens per la llera del riu Congost, i baixaran el passeig de La Garriga ja de tornada cap a Granollers (abans aquest tram es feia de pujada).
Ens perdrem, per exemple, aquell moment màgic en el que els atletes d’élit eren esperonats a crit pelat pels més « populars » quan ambdós es creuaven sota els ponts. És una llàstima, però des de l'organització som conscients de que, tot a la vida, soviet no es pot tenir.

Albert Caballero

SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat: