D
H
M
S

Correx2, una iniciativa solidària amb el càncer infantil

Amb l’objectiu de recaptar fons per al Laboratori d’Investigació del càncer infantil de l’HSJD, una parella de Granollers, la Mònica i en Josep Maria, després de patir la mort de la seva filla a causa d’un càncer infantil volen contribuir a la investigació d’aquest càncer i per això proposen una acció vinculada amb la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga. “Ara volem córrer; córrer pels nens que estan hospitalitzats i no ho poden fer. Córrer perquè cap nen deixi de tenir un futur davant seu. Córrer per lluitar contra el càncer infantil. Córrer perquè tenim pressa. Pressa per enviar un missatge als nens i als pares que ara estan lluitant directament amb aquesta malaltia. Pressa per dir-los que no estan sols i que gràcies a la investigació hem de poder guanyar algun dia aquesta batalla. Ajuda’ns a trobar una solució per a tots ells: Aquesta Mitja corre per dos!”

Correx2 amb un mocador solidari que es pot comprar a diverses botigues de Granollers: La Gralla, Aire Esports, Les Herbes del Portalet, l'Encant sushi-bar i el Forn de l'Espinasa, també a través del diari ARA, i al punt de venda que s’instal·—larà davant del Museu de Granollers (c. Anselm Clavé, 40), tots els divendres a la tarda, el dissabte (tot el dia) i el matí dels diumenges.

S’ingressaran tots els beneficis obtinguts al número de compte del Laboratori d’Investigació de l’HSJD prèvia auditoria de tots els ingressos que es produeixin al compte pont creat específicament per aquesta acció. Es farà un acte públic d’entrega dels fons obtinguts al Laboratori.

Amb el suport de: l’Associació Amics d’en Jordi Vinardell, que l’any passat van engegar una iniciativa solidària amb la Mitja Marató anomenada: ELS 21 ELS CORREM PEL TOTI. TAN SI CORRES COM SI NO, FES-NOS COSTAT. El grup EntreMares de Granollers, l’Associació Esportiva la Mitja, el diari ARA i l’Ajuntament de Granollers.
Us adjuntem una fotografia de la roda de premsa de presentació d’aquesta acció de suport al Laboratori d’Investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Per a més informació podeu consultar el Facebook del Correx2

SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat: