GRANOLLERS / LES FRANQUESES / LA GARRIGA

02 / 03 / 2025 / 9:30

D
H
M
S

23a diada de l’Atletisme Català

23-diada-atletisme-01

El dijous 8 de juliol de 2014, s’ha celebrat la Diada de l’Atletisme Català 2014 a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat, amb la presència dels representats de les institucions, Ivan Tibau, secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya, Xavier Amador, director de relacions institucionals de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Sans, director esportiu i relacions institucionals de la UFEC, Daniel Laga, coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona, Armando Nieto, president de l’Aliança-Divina Pastora Assegurances, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme. Ha estat una jornada plena d’emocions on la Federació Catalana d’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.013 han estat per a la Beatriz Pascual, que ha repetit guardó, i l’Àngel Mullera. També s’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats i als atletes que han batut un rècord de Catalunya. Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories.

23-diada-atletisme-02

El Club Gimnàstic de Tarragona ha rebut l’homenatge per l’efemèride del centenari de la seva fundació i el Club Atletisme Calella pel seu cinquantè aniversari. La Placa al Mèrit Domingo Casillas ha estat pel jutge Joan Torné, i la distinció de Jutge de l’Any per a l’Eduard Zamora.
Per últim, destacar que la Federació Catalana d’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement a David Moner en la seva retirada com a President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, els atletes Reyes Estévez i Maria Vasco, que també van anunciar recentment la seva retirada de la competició i a Rafael Sánchez per la seva trajectòria com a entrenador. Distinció a El Mundo Deportivo com a entitat organitzadora de la Jean Bouin, i el públic agraïment a l’entitat L’Aliança–Divina Pastora Assegurances, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

SUBSCRIURE'M

Subscriu-te a la nostra newsletter i et mantindrem informat:

[newsletter_signup_form id=2]