Fotografies de la Mini 2016

INFO DESTACADA. 06 DE febrer DEL 2016

la-mitja-2016_mini-0161

A poques hores de la finalització de la Mini 2016 ja teniu disponible les fotos de totes les categories (Baldufes, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil)
Fotografies de la Mini 2016

Guanyadors dels 3 Smartwatch Vívoactive de Garmin patrocini Mail Boxes ETC Granollers

05 DE febrer DEL 2016

banner-la-mitja-2016-ok

Els guanyadors del sorteig dels tres Smartwatch Vívoactive de Garmin han sigut:

  • Albert Torres Martinez (Granollers)
  • Pedro Sampol Alberti (Barcelona)
  • Álvaro Sanz Gallego (Barcelona)

L’enhorabona a tots tres!
Aquest sorteig ha sigut possible gràcies al patrocini de Mail Boxes ETC Granollers.

Recorregut oficial de La Mitja 2016

INFO DESTACADA. 04 DE febrer DEL 2016

Aqui teniu el recorregut oficial de la Mitja 2016, no hi ha cap canvi respecte anys anteriors.

Demà comencem recollida de dorsals i obsequis a Granollers

INFO DESTACADA. 04 DE febrer DEL 2016

Demà comencem amb la Recollida de dorsals i obsequis a Granollers.
El divendres i dissabte. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h a Roca Umbert. Prop de la piscina, prop de les pistes d’atletisme.
Els espais de recollida de dorsals, obsequis, Mini, Incidències, etc.

plano-2016-ok
plano-2015-01

El videos i fotos de la Mitja 2016

04 DE febrer DEL 2016

corriendovoy-adidas

Adidas t’ofereix el teu millor rècord de la teva participació en la 30a edició de la Mitja 2016, no oblidis que a partir del dilluns 8 de febrer podràs descarregar el teu vídeo de la teva arribada a la meta. Només hauràs d’entrar en Corriendovoy.com

I al mateix diumenge a la tarda podràs veure totes les fotos de l’arribada a Fotoesports.com

KH Lloreda organitza concurs fotogràfic de la Mitja

04 DE febrer DEL 2016

concurs-fotos-kh7-la-mitja

KH Lloreda organitza un concurs fotogràfic mitjançant instagram pels 30 anys de la Mitja Marató de Granollers! Utilitza el hashtag #lamitjaKH7 per etiquetar un màxim de 20 fotografies vinculades a l’esport i a la Mitja. La duració de la promoció serà del 05/02/16 al 15/02/16 a les 24:00h. El jurat format per membres de KH Lloreda seleccionaràn les 10 millors fotografies i un guanyador absolut del concurs. Participa i podràs guanyar una gran varietat de productes de KH Lloreda!
Més informació a: http://kh7sport.com/promociones/

El Xiprer, un projecte proper

04 DE febrer DEL 2016

amics-del-xiprer-2016

La Fundació el Xiprer Vallès Oriental ha nascut el juliol de 2015 de l’acord de la família Riera fundadora de la casa d’acolliment El Xiprer, de Càritas Diocesana de Terrassa que aplega les 8 parròquies que participen del magatzem d’aliments, de l’Ajuntament de Granollers, i de l’Associació Amics d’El Xiprer que dóna suport econòmic a través d’una xarxa de més de 800 socis que aporten una quota mensual pel manteniment de la Fundació

La Fundació vol acollir i acompanyar les persones, creant un espai de pau i respecte dedicant especial atenció als qui pateixen situacions de fragilitat, precarietat i exclusió social.

Els nostres objectius

  • Que la persona sense llar se senti acollida, escoltada i acompanyada.
  • Que les persones amb economia precària rebin el suport alimentari que necessiten amb dignitat.
  • Trencar amb la solitud, possibilitar el restabliment de relacions interpersonals i potenciar la participació i el diàleg.

El menjador d’El Xiprer

Cada dia el nostre menjador acull persones que hi esmorzen o hi dinen. Els voluntaris preparen esmorzars i dinars a la cuina de la casa i comparteixen la taula amb totes aquestes persones. Aquest és l’espai on es fa la feina més important de la Fundació: l’acompanyament a la persona.
30 esmorzars i 60 dinars CADA DIA
33 voluntaris ajuden a la cuina i acompanyen les persones en els seu dia a dia

El magatzem d’aliments

El magatzem està situat al Polígon Industrial d’El Ramassar de Les Franqueses del Vallès. L’espai es distribueix en 2 grans naus de 600 metres quadrats cadascuna . Una de les naus serveix per emmagatzemar tots els aliments i l’altra és la zona on els voluntaris preparen els carros amb els lots que han de donar a les famílies.
Aquesta nau disposa d’un petit obrador on els voluntaris preparen els productes frescos principalment les verdures i la fruita que rebem de donacions de botigues, minves dels supermercats i comerços de proximitat.

1.000 lots i 636 persones ateses CADA MES
8 parròquies que reparteixen al magatzem
90 voluntaris que hi treballen

Amics d’El Xiprer aporta els 10 euros de cada soci íntegrament a la Fundació El Xiprer.
Fes-te soci!

Petits consells de salut dies abans de la Mitja, el Quart i els 10K

03 DE febrer DEL 2016

aigua-la-mitja-2016

Tots sabem que estem tenint un hivern sec i calorós. Per diumenge tenim una previsió de temps similar als dels darrers dies. Sol i núvols i temperatures superiors als 16 graus.

Per una cursa llarga, el temps ens mana ser prudents: CAL HIDRATAR BÉ I MOLT. Cal beure líquids el dissabte, beure abans de la cursa, i durant la cursa, sobretot en els primers avituallaments, abans de sentir necessitat de beure. Beveu encara que no tingueu set.

Teniu servei d’aigua al km 5, 10 i 15 aproximadament; al 10 també hi ha beguda isotònica. Al final, a la bossa també hi ha líquids. I a dins del Palau olímpic, al pati, tindreu brou, té, taronges, plàtans i iogurts.

Els corredors dels 10 km també tindreu líquids al km 4,5 i al final, com també els del Quart, tindreu el mateix que els corredors de la Mitja.
Sort i salut.

Aquest divendres emissió en directe a Catalunya Ràdio des de Roca Umbert

03 DE febrer DEL 2016

El-mati-de-CR-Roca-Umbert-Granollers-2016

Aquest divendres, 5 de febrer de 2016, a partir de les 8 del matí i des de la Nau B1 de Roca Umbert, Catalunya Ràdio seguirà l’escalfament de la Mitja, una de les curses de referència de Catalunya.

“Mai no és tard” de Miquel Pucurull

03 DE febrer DEL 2016

mai-no-es-tard-Miquel-Pucurull

L’amic Miquel Pucurull presentarà el seu llibre “Mai no és tard” a Granollers, a la llibreria La Gralla, el dia 18 de febrer. Tots els beneficis de la venda d’aquest llibre es destinen a la recerca mèdica de la diabetis infantil. Des de la Mitja recolzem aquesta iniciativa i ens congratulem de què la saviesa de’n Miquel corri a través de les pàgines del llibre fins a les nostres ments.